Вакуумне паковання — сучасний різновид зберігання продуктів і косметичних засобів, який не має аналогів. Харчові продукти, упаковані таким способом довго не псуються, зберігають апетитний вигляд і приємний запах. Вакуумний пакувальник Vacuum Sealer компактний, малогабаритний, простий у застосуванні, тому такий популярний у домашньому використанні та в сферах дрібної торгівлі.
Він підходить для продовження терміну зберігання м'ясних, ковбасних, сирних продуктів, а також овочів і фруктів, хлібобулочних виробів. Дуже гарне вакуумне паковання і для маринування м'яса та птиці, оскільки термін просочення продукту маринадом скорочується до 20 хвилин.
На цьому переваги вакууматора не зупиняються, за потреби можна упакувати ще й документи, мобільні телефони та інші предмети, які хочуть захистити від потрапляння вологи всередину пакета.
Є деякі хитрість для якісного запаювання краю пакета. Після того як пакет розмістили в пакувальнику, закрили кришку та додали потрібний режим, потрібно пальцями притиснути край кришки пакувальника ближче до центральної частини. Ця проста дія гарантує якісне паковання продуктів.
Вакуумний пакувальник підходить:
- Для тривалого зберігання продуктів (фрукти, овочі, м'ясо, риба, крупи та багато іншого);
- Для оперативного зберігання продуктів (домашні напівфабрикати);
- Для приготування їжі в техніці "Сувід", тобто у вакуумі;
- Для маринування риби та м'яса;
- Для закаблука у вакуум різних господарських речей (паспорт, документи, телефон).
Особливості вакуумного пакувальника Freshpack Pro:
- Компактний вакуумний пакувальник, зручний і недорогий;
- Керується однією кнопкою;
- Процес вакуумного паковання займає приблизно 15 секунд (точна цифра залежить від об'єму повітря в пакеті) і закінчується автоматично.
Правила упаковки:
- Використовуйте тільки спеціальні перфоровані пакети;
- Кладіть пакет максимально рівно;
- Заповнюйте пакет не більш ніж на 3/4 обсяги;
- Жирну їжу упаковуйте в пакет, попередньо підгорнувши його краї, щоб жир не потрапив у насос;
- Під час пакування м'яких продуктів (наприклад, полуниці) стежте за процесом — щоб не пошкодити ягід.
Характеристики:
- Тип: вакуумний пакувальник;
- Застосування: для вакуумного пакування харчових продуктів;
- Живлення: 100В-240В/50-60Гц;
- Максимальна ширина паковання: 28 см;
- Потужність: 90 Вт;
- Час упаковки: 6-12 секунд;
- Вакуумний тиск: -60 кПа;
- Розмір: 370х60х60 мм
Комплектація
- Вакуумний пакувальник;
- Кабель живлення